همه چیز از همه جا

کمی اطلاعات برای زندگی

همه چیز از همه جا

کمی اطلاعات برای زندگی

مراحل پر کردن دندان و علت درد بعد از آن چیست؟

همچنین هزینه عصب کشی دندان را طبق تعرفه سال 1404 شرح داده‌ایم و مراحل عصب کشی دندان در هر دو صورت (با عصب کشی و بدون عصب کشی) را توضیح داده ایم. اگر به دنبال خدمات دندان‌پزشکی تخصصی هستید، ما در دندانپزشکی شبانه روزی تاج آماده‌ایم تا خدمات با کیفیت و 24 ساعته را برای شما فراهم کنیم. تیم متخصص ما به شما کمک می‌کند تا درمان‌های دندانپزشکی به ویژه پر کردن دندان و عصب کشی برای شما به بهترین شکل انجام شود. در عصب کشی، از آنجا که پالپ دندان برداشته می‌شود، خطر عفونت مجدد یا مشکلات بعدی وجود دارد.

جراحی دندان و عصب کشی مجدد

اما اگر پوسیدگی به ناحیه نزدیک عصب برسد و دندان درد شدید یا حساسیت زیاد به گرما یا سرما نشان دهد، ممکن است نیاز به درمان عصب‌کشی داشته باشد. اگر پوسیدگی دندان به طور کامل پاک نشده باشد یا پر کردن دندان به درستی انجام نشود، ممکن است با گذشت زمان عفونت یا التهاب مجدد در دندان ایجاد شود. در این حالت، خطر گسترش عفونت به ریشه دندان و حتی سایر قسمت‌های دهان و فک وجود دارد. این مشکل ممکن است به درمان‌های پیچیده‌تری مانند عصب‌کشی یا حتی کشیدن دندان نیاز داشته باشد. کارهای خاصی وجود دارد که می‌توانید برای جلوگیری از این مشکلات انجام دهید.

این می‌تواند باعث درد، بی حسی، سوزن سوزن شدن یا حساسیت به دمای گرم و سرد شود. عصب کشی و پر کردن دندان هزینه‌بر هستند و ممکن است در مقایسه با روش‌های درمانی دیگر گرانتر باشند. پس از عصب کشی، دندان باید پر شود تا از آسیب دیدگی و شکستگی جلوگیری شود. هنگامی که دندان می پوسد و جهت تشخیص به دندان پزشک مراجعه می کنید؛ دندان پزشک متخصص از دندان عکس برداری کرده و تشخیص می دهد که میزان اندازه پوسیدگی دندان چگونه و به چه صورت است. بعد از تشخیص در صورتی که پوسیدگی شدید باشد و به ریشه دندان رسیده باشد لازم است تا عصب کشی شود. باز هم ممکن است حفره یا پوسیدگی در همان دندان عصب کشی شده به وجود بیاید.

آیا بعد از پر کردن دندان نیاز به مراجعه مجدد به دندانپزشک دارم؟

همچنین، مراقبت‌های بعد از درمان می‌توانند به کاهش ناراحتی و تسریع در بهبود کمک کنند. انتخاب بین پرکردن دندان بدون عصب کشی و پر کردن همراه با عصب کشی وابسته به وضعیت دقیق دندان، عوامل بالینی و تشخیص دندانپزشک است. پرکردن دندان بدون عصب کشی به معنای انجام فرآیند ترمیمی بلیچینگ دندان چقدر دوام دارد؟ بر روی دندانی است که عصب آن تخریب نشده یا به میزان کمی تحت تأثیر التهاب یا خرابی قرار گرفته است. در واقع، در این روش، عصب دندان حفظ شده و اجازه داده می‌شود که عصب به عنوان یک عامل حیاتی در داخل دندان باقی بماند.

هر دو روش به دندان‌های شما استحکام، ثبات و محافظت بیشتری در برابر باکتری‌ها می‌دهند. به طور کلی، انواع مختلفی از ایمپلنت‌های دندانی موجود است، که هر یک از آنها ویژگی‌ها و کاربردهای متمایز خود را دارند. از مصرف خوراکی‌های خیلی داغ یا سرد خودداری کنید و نخ دندان کشیدن را فراموش نکنید. شما می توانید بدون مراجعه به کلینیک به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید.

تکنیک‌های مدرن دندانپزشکی به دندانپزشکان امکان می‌دهد تا با استفاده از ابزارها و روش‌های پیشرفته، کمترین آسیب و ناراحتی را برای بیمار ایجاد کنند. پس از برداشتن پوسیدگی، دندانپزشک حفره دندان را با موادی مانند کامپوزیت، آمالگام یا گلاس‌آینومر پر می‌کند. این مرحله معمولاً بدون درد است، اما بیمار ممکن است مقداری فشار یا احساس سنگینی بر روی دندان تجربه کند.

تفاوت پرکردن دندان بدون عصب کشی با پر کردن بعد از عصب کشی

طی فرآیند پر کردن دندان بعد از عصب کشی، با دندانی روبرو هستیم که بخش زیادی از بافت خود را از دست داده است. دندان‌های ما ابزار فوق‌العاده‌ای برای خوردن و آشامیدن هستند، اما هر چه سن ما بالاتر می‌رود، بیشتر در معرض آسیب‌های احتمالی قرار می‌گیرند. اگر درمان نشوند، می‌توانند سیستم کانال ریشه و بافت نرم داخل دندان ما را مختل کنند و منجر به عفونت، التهاب و بافت آسیب دیده شوند. در موارد جزئی، حفره‌ها را می‌توان با پر کردن درمان کرد، اما در موارد شدیدتر ممکن است عصب کشی لازم باشد.

عصب کشی یک روش دندانپزشکی استاندارد است که برای بازگرداندن سلامت و عملکرد یک دندان به شدت آسیب دیده استفاده می‌شود. در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زاگرس به بررسی عوارض پر نکردن دندان بعد از عصب کشی می ‌پردازیم. در این شرایط پیچیده، پرکردن دندان بدون نیاز به عصب‌کشی می‌تواند به عنوان یک روش درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

فرایند عصب کشی دندان و پر کردن آن

Contact Us
دکتر بنیانیان
Email: info@drbonyanian.com
Phone: +982188539720
PCJ9+CHM District 6, Tehran, Tehran Province, Iran
Tehran, Iran, iran

اگر شما مدتی بعد از پر کردن دندان به دندان درد گرفتار شدید شما ممکن است یک پر کردن قدیمی دارید که نیاز به جایگزینی داشته باشد. اگر دندان پر شده به اندازه کافی آسیب دیده، مواد غذایی و باکتری ها می توانند در زیر پر کرده گی قدیمی باعث فساد و دندان درد شوند. دندانی که ترمیم می گردد مسلماً مثل حالت اولی که سالم و دست نخورده و بدون پوسیدگی بوده مقاومت ندارد و همانند چینی بند زده شده است و احتیاج به مراقبت بیشتری دارد. ضمناً به دلیل اینکه آمالگام به دندان نمی چسبند نیاز به حفره گیردار دارد. رعایت بهداشت دهان ودندان و دستوراتی که دندانپزشک می دهداز موارد شکست می کاهد.

ممکن است علائم دیگری نیز وجود داشته باشد که به طور ناگهانی در صورت عدم پر کردن دندان ایجاد شود. هنگام تصمیم گیری بین پر کردن و روکش کشیدن دندان باید سه عامل اصلی ساختارهای طبیعی باقی مانده دندان، موقعیت دندان در دهان و عملکرد دندان در نظر گرفته شود. سلامت دندان شما و وضعیت دندان‌های مجاور نیز نقش مهمی در میزان بقای پرکردگی شما دارد. اگر همان دندان یا بافت مجاور شروع به پوسیدگی کند، ممکن است پرکردگی بیفتد. خوردن یا نوشیدن هر چیزی که به مینای دندان شما آسیب می‌رساند، به لایه نازک بالای دندان نیز که مواد ترمیمی دارند آسیب می‌رساند.

اگر مشکلی با پرکردگی‌های خود دارید، ممکن است نیاز به تعویض پرکننده‌های دندان داشته باشید. گاهی ممکن است دچار عوارض پر کردن دندان بدون عصب کشی شده باشید که درد و ناراحتی زیادی را به همراه می‌آورد. توجه فوری دندانپزشک برای جلوگیری از عفونت، درمان دندان درد و جلوگیری از پوسیدگی بیشتر دندان یا از دست دادن دندان و عصب کشی بسیار مهم است. تیم دندانپزشکی کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زاگرس بهترین گزینه‌های موجود برای ترمیم دندان را به شما پیشنهاد می‌کند.

این امر معمولاً در دندان‌هایی رخ می‌دهد که پیش از درمان تخریب شده‌اند و قوی نیستند. در این حالت ممکن است دندان پر شده به مرور زمان تحلیل رود و به درمان دوباره نیاز پیدا کند. پر کردن دندان بدون عصب کشی ممکن است باعث خراشیدگی و شکستگی دندان شود. این مشکل معمولاً در دندان‌هایی رخ می‌دهد که پیش از درمان تخریب شده‌اند. پر کردن دندان، حتی بدون عصب‌کشی، ممکن است با مقداری درد یا حساسیت همراه باشد. قطعا هر دندانی که عملیات درمانی روی آن انجام شده است، نیازمند مراقبت های خاصی می باشد.

از این رو داشتن یک بیمه دندانپزشکی جهت کاهش هزینه های این خدمات میتواند در این شرایط بسیار کمک کننده باشد. در نتیجه شما میتوانید با انتخاب یک بیمه دندانپزشکی مناسب هزینه های خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید. قطعا هر یک از روش های درمانی در صورت عدم رعایت اصول مربوط به آن عوارض خاصی را برای بیمار به وجود خواهد آورد. عصب‌کشی و پر کردن دندان بدون عصب کشی دو روش مهم برای درمان پوسیدگی هستند، اما تفاوت‌های اساسی با یکدیگر دارند. در جدول زیر مهم‌ترین تفاوت پر کردن با عصب کشی را می‌توانید مشاهده کنید. اگر پوسیدگی فقط مینای دندان و لایه سطحی عاج را درگیر کرده باشد، با پر کردن دندان مشکل حل می‌شود.

همچنین امکان مراجعه به نزدیکترین مراکز درمانی در سراسر کشور جهت استفاده از خدمات را خواهید داشت. برای دریافت این بیمه میتوانید از طریق سایت و شبکه های اجتماعی و یا به صورت حضوری و تلفنی نیز اقدام نموده و در سریع ترین زمان ممکن بیمه نامه خود را در محل مورد نظرتان دریافت نمایید. بهترین مواد پر کردن دندان در این موارد، آمالگام، سرامیک(پرسلن)، کامپوزیت و گلاس آینومر هستند. پزشک متخصص با توجه به شرایط کلی دندان، بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهد نمود.

فرایند ترمیم یا پر کردن دندان نیز از جمله اقداماتی است که با هدف حفظ دندان طبیعی فرد صورت می‌گیرد. اما این فرایند با احتمال بروز برخی عوارض مانند درد، حساسیت، نفوذ ماده پرکننده به درون عصب دندان و احتمال نیاز به درمان مجدد روبرو است. در این مقاله سعی کردیم به بررسی عوارض پرکردن دندان بدون عصب کشی و اینکه اگر دندان را عصب کشی نکنیم چه میشود بپردازیم. پر کردن دندان بدون عصب‌ کشی یک روش درمانی است که در مواردی که پوسیدگی دندان به عصب نرسیده باشد، قابل انجام است. این روش به دندانپزشک اجازه می‌دهد تا دندان آسیب‌دیده را ترمیم کند و از برداشتن عصب دندان جلوگیری کند.

آیا عارضه درد و ناراحتی بعد از پر کردن دندان طبیعی است؟

در نهایت مراجعه دوره ای به دندانپزشک متخصص حرف اول را می زند، تا در صورت بروز هرگونه مشکل در زمان مناسب اقدام به درمان کنید. خیر، بعد از عصب‌کشی، ساختار دندان تضعیف می‌شود و نیاز به پر کردن یا روکش دارد تا از شکستگی و عفونت مجدد جلوگیری شود. اگر دندان بعد از عصب‌کشی پر نشود، ممکن است دچار ترک‌خوردگی، شکستگی یا ورود باکتری و عفونت مجدد شود که می‌تواند به از دست دادن دندان منجر شود. درمان کانال ریشه دندان به عنوان یکی از روش‌های درمانی برای پوسیدگی‌های شدید یا التهاب عمیق دندان، به دلیل عفونت باکتریایی در کانال ریشه انجام می‌شود. برای تشخیص اینکه به عصب‌کشی نیاز دارید یا فقط پر کردن ساده کافی است، باید به دندانپزشکی مراجعه کنید تا دندانپزشک با بررسی دقیق دندان و علائم شما تصمیم بگیرد که کدام روش برای شما مناسب تر است. دندان‌هایی که بدون عصب‌کشی پر می‌شوند، اگر دچار پوسیدگی شدید باشند، ممکن است ضعیف‌تر از دندان‌های سالم شوند.

اما اگر پوسیدگی به عاج یا حتی عصب دندان رسیده باشد، احتمال دارد که بیمار حتی پس از پر کردن دندان، مقداری درد یا حساسیت را تجربه کند. این درد معمولاً به دلیل تحریک عصب دندان است و بعد از چند روز کاهش می‌یابد. نرخ پر کردن دندان بدون عصب کشی معمولاً کمتر از درمان‌های پیچیده‌تر مانند عصب کشی است. زیرا این روش نسبتاً ساده و سریع بوده و نیازی به مراحل اضافی مانند برداشتن پالپ دندان ندارد. در صورت عدم درمان به موقع پوسیدگی، درمان‌های پیچیده‌تر ممکن است هزینه‌های بیشتری را به بیمار تحمیل کنند. دندان‌هایی که بدون نیاز به عصب‌کشی می‌توان آن‌ها را پر کرد، معمولا دندان‌هایی هستند که پوسیدگیِ سطحی یا متوسطی دارند و عصب آن ها تحت تاثیر این پوسیدگی قرار نگرفته است.

بعد از تمیز کردن و برداشتن پوسیدگی به کانال های داخل ریشه دسترسی پیدا می کنیم. این کانال ها باید از هر نوع بافت نرم و احتمالا میکروب پاک سازی شده و کانال ها فرم داده شوند. خانم دکتر هاجر سخاوتی یکی از بهترین متخصصین دندانپزشکی کودکان در اصفهاناست که برای معاینه وضعیت دندان های کودکتان می توانید به مطب وی مراجعه کنید. همچنین هزینه پر کردن دندان به نوع ماده استفاده شده بستگی دارد که در جدول زیر مشاهده می‌نمایید.

پر کردن دندان می‌تواند سال‌ها دوام داشته باشد، اما نیاز به مراقبت دارد. نهایتا در موارد پیشرفته تر و حالت های بعدی هم عدم درمان عصب دندان می‌تواند به تشکیل آبسه منجر شود. آبسه علاوه بر درد شدید، خطر گسترش عفونت به سایر قسمت‌های بدن را افزایش می‌دهد. در دومین حالت، فشار ناشی از مواد پرکننده روی عصب ملتهب ممکن است درد را تشدید کند و نیاز به تخلیه مجدد و درمان صحیح را ضروری سازد.

این جراحی ممکن است شامل برداشتن عصب عفونی یا درمان نوک ریشه دندان باشد. روش عصب کشی مواد عفونی و پوسیده را از داخل دندان‌های شما حذف می‌کند. در حالی که این مورد نادر است واکنش آلرژیک شامل درد، التهاب پوست و خارش است. دندانپزشک به راحتی می توانید مواد پر شده را تخلیه و مواد جدید جایگزین نماید.

اما سوالی که اغلب بیماران دارند این است که آیا این فرآیند دردناک است یا خیر. در روش پر کردن دندان همراه با عصب کشی در مواردی استفاده می‌شود که عصب دندان به شدت تخریب یا التهاب داشته باشد و دارای دردها یا علائم التهابی شدید باشد. اگرچه این درد و حساسیت عموماً در چند روز اول پس از درمان اتفاق می‌افتد.

علت ایجاد عوارض بعد از پر کردن دندان

    {
  • با پرکردن دندان بدون نیاز به عصب کشی، می‌توان سلامت دندان را حفظ کرد.
  • |}{
  • اما ممکن است در برخی شرایط نیز تشخیص دندانپزشک، عدم نیاز به عصب کشی دندان باشد.
  • |}
  • در صورتی که شما از ترس درد یا اضطراب دندانپزشکی رنج می‌برید، مهم است که با دندان‌پزشک خود در مورد روش‌های کاهش درد و اضطراب صحبت کنید.
  • {
  • پزشک متخصص با توجه به شرایط کلی دندان، بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهد نمود.
  • |}
  • عدم رعایت موازین بهداشتی و توصیه های مراقبتی باعث عود پوسیدگی در نسج دندانی باقیمانده می شود.
  • چسباندن این ماده به دندان آن را مقاوم تر می کند و انتخابی مناسب برای ترمیم پوسیدگی های کوچک به شمار می آید.

مدت زمانی که می‌توانید کانال ریشه را بدون درمان رها کنید بسته به شدت عفونت و تحمل درد شخصی شما متفاوت است. برخی از افراد ممکن است در عرض چند روز علائم شدیدی را تجربه کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است هفته‌ها یا حتی ماه‌ها بدون ناراحتی قابل توجه بگذرانند. اگر کانال ریشه ای را که شروع کرده اید کامل نکنید، ممکن است دندان عفونی شود. عفونت می‌تواند به سایر قسمت‌های دهان شما مانند استخوان فک و بافت‌های اطراف گسترش یابد. ممکن است در حین تنفس به داخل و خارج، درد خفیف مداوم را به دلیل عبور هوا به سمت حفره احساس کنید. بنابراین، از آنجا که عدم پر شدن دندان می‌تواند به مشکلات جدی‌تری منجر شود، بهتر است این موضوع را جدی بگیرید و هر چه سریع تر به دندانپزشک مراجعه کنید.

اما اگر پوسیدگی به ناحیه پالپ (عصب دندان) رسیده باشد، دیگر پر کردن کافی نیست و باید عصب‌کشی انجام شود. در غیر این صورت، عفونت گسترش می‌یابد و ممکن است دندان را از دست بدهید. برای پر کردن دندان بدون درمان ریشه، شما فقط هزینه پر کردن سطحی دندان را می‌پردازید که از قیمت عصب کشی دندان بسیار کمتر است. در این روش، دندانپزشک برای دسترسی به کانال ریشه یک سوراخ در دندان ایجاد کرده و سپس با استفاده از ابزارهای ویژه، باکتری‌ها، بافت‌های مرده و التهابی را از داخل کانال ریشه خارج می‌کند. پس از پاکسازی کامل عفونت هم کانال ریشه با مواد ضدعفونی‌کننده پر و در نهایت سوراخ دندان با ترمیم مناسب بسته می‌شود.

اما اگرچه پرکردن دندان بسیار رایج است، اما اگر دندان نیاز به عصب کشی داشته باشد و آن را پر کنید با درد یا مشکلات دیگر همراه می‌شود. در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زاگرس به بررسی برخی از عوارض پر کردن دندان بدون عصب کشی می‌پردازیم. با پرکردن دندان بدون نیاز به عصب کشی، می‌توان سلامت دندان را حفظ کرد. این روش درمانی به از بین بردن عفونت پالپ دندان و جلوگیری از گسترش آن کمک می‌کند. با حفظ سلامت دندان، می‌توان از ایجاد مشکلات جدی‌تری مانند عفونت ریشه دندان و نیاز به عملیات ریشه کشی جلوگیری کرد. پرکردن دندان بدون نیاز به عصب کشی معمولاً از لحاظ هزینه‌ای اقتصادی‌تر است.

آیا جیوه موجود در آمالگام عوارضی ایجاد می‌کند؟

بسته به مواد، شدت پوسیدگی، تعداد پرکردن‌های مورد نیاز و سایر روش‌های لازم قبل از پر کردن، هزینه پرکردن‌ها متفاوت است. با توجه به پیشرفت سریع در تکنولوژی دندانپزشکی، در حال حاضر انواع مختلفی از ماده پر کننده دندان وجود دارد. پس از عصب کشی، دندان معمولاً ضعیف‌تر می‌شود و به پوشش دندانی نیاز دارد تا محافظت مناسبی در برابر شکستگی و آسیب‌های دیگر فراهم کند. عصب کشی معمولاً در مواردی که دندان دچار التهاب عمیق و درد شده است، استفاده می‌شود. قبل از انجام عصب کشی دندان، دندانپزشک شما با اشعه ایکس دندان عفونی، استخوان و بافت اطراف را ارزیابی می‌کند.

عوامل موثر بر میزان درد در پر کردن دندان

آنها به اندازه دندانی که باید به طور کامل بازسازی شود نیازی به حمایت نخواهند داشت. در این حالت، پرکردن کامپوزیت دندان باعث ترمیم دندان می‌شود، بنابراین ظاهر و عملکرد طبیعی آن بازمیگردد. پرکردن دندان ها هم بر روی دندان های شیری و هم بر روی دندان های دائمی کودکان قابل انجام است. عمق و وسعت پوسیدگیپوسیدگی‌های سطحی که تنها در مینای دندان قرار دارند، معمولاً کمترین میزان درد را به همراه دارند.

هر ماده چسبنده، شیرین یا اسیدی به دندان‌ها و پر کردگی‌ها آسیب می‌رساند. شما همچنین می توانید یک دندان حساس پس از بی حسی داشته باشید این معمولاً ظرف چند روز تا دو هفته پس از پر کردن از بین می رود اگر درد از بین نمی رود با دندانپزشک خود تماس بگیرید. در حوزه سلامت دهان و دندان با کادر متخصص و با تجربه و متعهد و مجهز به جدیدترین دستگاه های لازم در حال ارائه خدمات می باشد. در دندانپزشکی شبانه روزی تاج ما خدمات دندانپزشکی 24 ساعته متناسب با نیازهای مراجعین خود ارائه می دهیم. این هزینه‌ها به عوامل مختلفی مانند شدت پوسیدگی، موقعیت جغرافیایی، تخصص دندانپزشک و نوع تجهیزات درمانی بستگی دارد. برای اطلاعات دقیق‌تر و مشاوره شخصی، بهتر است با دندانپزشک تاج تماس بگیرید.

پر کردن دندان نیازمند تکنیک‌ها و مواد مناسبی است که با بافت دندان تعامل داشته باشند و برهم‌کنش زیستی مناسب را داشته باشند. اگر پر کردن دندان به درستی انجام نشود، ممکن است باعث ناسازگاری با بافت دندان شده و مشکلاتی مانند حساسیت، نفوذ مواد و حتی عفونت را به همراه داشته باشد. همچنین دیگر ریشه ای نیز ندارد که سبب استحکام آن در لثه شود از این رو از عوارض پر نکردن دندان بعد از عصب کشی می توان به قورت دادن دندان اشاره کرد. یک رژیم نامناسب سلامت دهان و تاج‌ها را در معرض خطر شکست قرار می‌دهد. برای برطرف کردن مشکل پر نشدن دندان پس از عصب‌کشی، ابتدا بهتر است به دندانپزشک خود مراجعه کنید. دندانپزشک شما پس از بررسی وضعیت دندان، به شما راهنمایی‌هایی می‌دهد که می‌تواند مشکل را حل کند.

{

چگونه از ایجاد مشکل در پر کردن دندان جلوگیری کنیم؟

|}

در شرایطی که دندانپزشک از مواد یا تکنیک‌های ضعیف برای پر کردن چرا ایمپلنت دندان لق می‌شود؟ دندان استفاده کند، می‌تواند باعث بیرون آمدن پرکردگی شود. پر کردن تنها قسمت آسیب دیده یا از دست رفته دندان را ترمیم می‌کند، زیرا مستقیماً در شکاف‌ها و سوراخ‌ها اعمال می‌شود. معمولا از پر کننده کامپوزیت استفاده می‌شود که مستقیماً به صورت لایه ای روی دندان اعمال شده و با اشعه ماوراء بنفش درمان می‌شود. در مواردی که سوراخ بسیار بزرگ باشد یا مشکلات دیگری وجود داشته باشد، انجام جراحی برای حل مشکل می‌تواند ضروری باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گزینه‌های خود برای ترمیم یا جایگزینی پر کردن دندان، برداشتن پرکننده‌های جیوه، پرکردگی‌های زیست سازگار دندان یا عصب کشی دندان با شماره کلینیک تماس بگیرید. در کلینیک زاگرس تجربه می‌کنید که چگونه یک رویکرد جامع برای مراقبت از دندان می‌تواند تجربه لذت بخش دندانپزشکی شما را بالا ببرد و سلامت کلی شما را بهبود بخشد. هنگامی‌که دندانپزشک شما یک حفره را از طریق معاینه بصری یا از طریق اشعه ایکس شناسایی می‌کند، احتمالاً پر کردن دندان را توصیه می‌کند. پرکردن‌ها می‌توانند پوسیدگی دندان را متوقف کرده و از آسیب یا از دست دادن بیشتر دندان جلوگیری کنند. بیشتر پرکردن‌های دندان از یک آمالگام نقره یا یک ماده کامپوزیت رزین زیست سازگار ساخته می‌شوند. هنگامی‌که پر کردن دندان به درستی و با مراقبت مناسب از دهان تکمیل شود، می‌توانند مدت زمان زیادی دوام بیاورند.

تشخیص اینکه به کدام روش نیاز دارید با توجه به مهارت دندانپزشک انجام می‌شود. پر کردن دندان یکی از شایع‌ترین و رایج‌ترین درمان‌های دندانپزشکی است که برای ترمیم دندان‌های پوسیده یا آسیب‌دیده انجام می‌شود. این فرآیند به بیمار کمک می‌کند تا از پیشرفت پوسیدگی جلوگیری کرده و عملکرد و ظاهر دندان‌های خود را حفظ کند. پر کردن دندان به عنوان یک درمان رایج در دندانپزشکی برای رفع پوسیدگی و ترمیم دندان‌های آسیب‌دیده انجام می‌شود. در این فرآیند، دندان‌پزشک ابتدا ناحیه‌ای که دچار پوسیدگی شده است را تمیز کرده و آن را از باکتری‌ها و مواد باقی‌مانده پاک می‌کند.

هنگامی که شما به درستی مسواک نزنید و نخ دندان نکشید، باکتری‌ها جمع می‌شوند و باعث پوسیدگی یا عفونت بیشتر ساختار دندان باقی مانده می‌شوند. آنها بیشتر مستعد ترک خوردن، شکستن یا لق شدن و افتادن از دندان هستند. پس از شکستن یا افتادن پرکردگی، خطر ابتلا به عفونت دوم و به دنبال آن پوسیدگی دندان و کشیدن دندان افزایش می‌یابد.

علاوه بر این، در صورتی که دندان دچار عفونت یا التهاب در ناحیه عصب شود، عصب‌کشی ضروری خواهد بود. برای تشخیص دقیق، بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید تا با استفاده از عکس‌های رادیولوژی و معاینه، بهترین درمان را توصیه کند. عصب کشی‌ها معمولاً گران تر هستند زیرا مانند پر کردن با پوسیدگی جزئی مقابله نمی‌کنند. هر مورد متفاوت است و هزینه آن به شدت آسیب و همچنین تعداد دندان آسیب دیده بستگی دارد. اگر پر کردن دندان خیلی نزدیک به عصب دندان قرار گیرد، می‌تواند به عصب آسیب برساند.

{

قبلیباکتری های عامل پوسیدگی دندان

|}

این می‌تواند به دلیل ساییدگی و پارگی طبیعی ناشی از جویدن باشد یا می‌تواند در اثر فشار دادن و آسیاب کردن ایجاد شود و مواد پرکننده شما شروع به ترک خوردن یا پریدگی کند. این کار مهر و موم بین مواد پرکننده و مینای دندان شما را به خطر می‌اندازد و به ذرات غذا و باکتری اجازه می‌دهد تا به دندان نفوذ کرده و باعث پوسیدگی یا حتی عفونت شود. پر کردن یکی از رایج ترین روش‌هایی است که توسط دندانپزشکان انجام می‌شود. پرکننده‌های کامپوزیت از مواد مختلفی از جمله سرامیک، چینی و پلاستیک تولید می‌شوند. هر دو پر کردن به طور موثر آسیب‌های دندانی را ترمیم می‌کنند، اما هر کدام مزایا و معایبی دارند.

اما در روش پر کردن دندان بدون عصب کشی، عصب دندان حفظ می‌شود و به جای عصب کشی، تنها ترمیم و پر کردن فضای داخلی دندان با مواد ترمیمی انجام می‌شود. این روش در مواردی که عصب دندان کاملاً تخریب نشده باشد یا تأثیرات تخریب و آسیب به عصب به حداقل رسیده باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. عصب کشی دندان از طریق حذف بافت عصبی دندان و پر کردن فضای خالی با ماده پر کننده انجام می‌شود. اما این روش برای همه دندان‌ها مناسب نیست و بسته به شرایط مختلف، ممکن است نیاز به عصب کشی داشته باشند. معمولاً پس از پر کردن دندان بدون عصب کشی، اگر درد یا حساسیت بیشتری احساس نکنید، نیازی به مراجعه مجدد نیست. اما در صورت وجود درد، عفونت یا بروز مشکل در پرکردگی، مراجعه به دندان‌پزشک ضروری است.

{خدمات دندانپزشکی |دندانپزشکی زیبایی |دندانپزشکی کودکان |بهداشت دهان و دندان |پرسش‌های متداول بیماران |مطالب آموزشی و علمی |اخبار و نوآوری‌های دندانپزشکی |تجربیات بیماران و داستان‌های موفقیت |ترس از دندانپزشکی و راه‌حل‌ها |تغذیه و سلامت دندان |پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان |مراقبت‌های بعد از درمان |مشکلات شایع دندان و درمان آن‌ها |نکات بهداشتی برای دوران بارداری |دندانپزشکی در سالمندان |دندانپزشکی اضطراری |تکنولوژی‌های نوین در دندانپزشکی} https://drbonyanian.com/mag/
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد