ایمپلنت دندان یک روش موثر و محبوب برای ترمیم دندان است که راه حلی طولانی مدت برای افرادی که دچار از دست دادن دندان می شوند، ارائه می دهد. این روش با قرار دادن یک پیچ یا میخ ساخته شده از تیتانیوم در استخوان فک انجام می شود. ایمپلنت با استخوان فک ترکیب می شود و یک پایه محکم ایجاد می کند. یک دندان مصنوعی روی آن قرار می گیرد، بنابراین بیماران به ظاهر و عملکرد طبیعی دست می یابند. ایمپلنت یکی از روشهای بسیار کاربردی و موثر در جایگزین کردن دندانهای از دست رفته است. این روش شامل کاشت یک ریشه فلزی در استخوان فک و نصب یک پروتز مصنوعی روی آن است.
انتخاب بهترین ایمپلنت دندان برای کارکرد طولانی مدت، بستگی به متخصص ایمپلنت شما دارد. این مقاله به بررسی مواری مانند عکس پیچ ایمپلنت افتادن ،قورت دادن، و قیمت پیچ ایمپلنت خواهد پرداخت. همچنین پیشنهاد می شود از صفحه دندانپزشکی شبانه روزی شرق تهران دیدن کنید. هزینه و قیمت فیکسچر ایمپلنت به عوامل مختلفی مثل برند پایه ایمپلنت، مدل و سایز آن بستگی دارد. بهطورکلی ایمپلنتهای سوئیسی و آمریکایی گرانقیمتترین ایمپلنتها و ایمپلنتهای چینی و ایرانی ارزانترینها هستند. دراینبین ایمپلنتهای کره ای قیمت مقرونبهصرفه و کیفیت خوبی دارند.
به ریشهای که در استخوان فک کاشته میشود فیکسچر یا پایه میگویند. فیکسچر مهمترین قسمت ایمپلنت است که باعث ثابت ماندن و حفظ کارایی دندان میشود. لق شدن فیکسچر ایمپلنت یک مشکل مهم و اساسی است که باید سریعاً درمان شود. در صورت عدم رسیدگی، این مشکل میتواند باعث شکست ایمپلنت و ناموفق بودن جراحی کاشت ایمپلنت شود.
به طور کلی افرادی که عادت به دندان قروچه دارند چه در خواب و چه در بیداری باید برای جلوگیری از آسیب ایمپلنت های دندانی خود این عادت خود را مدیریت و کنترل کنند. ایمپلنت هایی که به صورت اتصال خارجی هستند خیلی بیشتر تحت تاثیر فشار دندان قروچه هستند و باز می شوند. در اکثر موارد، این پیچ به اندازه کافی کوچک است تا به راحتی از دستگاه گوارش عبور کند و از بدن دفع شود. بدن انسان به طور طبیعی برای دفع اجسام خارجی کوچک طراحی شده است. اگرچه قیمت کاشت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد و مبلغ آن رنج وسیعی دارد، اما لازم به ذکر است که قیمت آنها از ایمپلنتهای سوئیسی و آمریکایی کمتر است.
حتی باید در بهترین زمان ممکن اقدام به کشیدن بخیه های لثه کنید. اما این کار زودتر یا دیرتر از موعد می تواند خطرات زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. بی توجهی بیمار به مراقبت های بعد از جراحی می تواند احتمال لق شدن ایمپلنت دندان را افزایش دهد. مراقبت از بهداشت دهان و دندان یکی از مهم ترین کارهایی است که می بایست به آن توجه زیادی داشته باشید. متاسفانه برخی افراد با نادیده گرفتن این موضوع، شرایط را برای خود سخت تر می کنند.
افتادن پیچ ایمپلنت یا پایه ایمپلنت دندان به معنی شکست ایمپلنت است. در صورت افتادن پیچ ایمپلنت، بیمار باید فوراً و سریعاً به دندانپزشکی مراجعه کند و ایمپلنت را نیز همراه با خود ببرد. پس زدن ایمپلنت دندان ممکن است به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، وارد آمدن فشار بسیار زیاد به پایه ایمپلنت، سیگار کشیدن، شیمی درمانی، بیماری دیابت و … باشد. در صورت مشاهده شدن علائمی مانند درد، خونریزی، تب و … به دندانپزشک متخصص ایمپلنت خود مراجعه فرمایید. زیرا پس زدن ایمپلنت ممکن است دلایل ساده یا پیچیده ای داشته باشد که فقط توسط دندانپزشک قابل تشخیص است. در این موارد نیز مشکل بیمار با پیوند بافت لثه حل خواهد شد و ایمپلنت دندان شکست نمی خورد.
البته با توجه به آمار افرادی که به دلیل لق شدن ایمپلنت دندان به مراکز درمانی مراجعه می کنند، می توان نتیجه گرفت تمامی این مراکز دندانپزشکی از اعتبار کافی برخوردار نیستند. برای جلوگیری از لق شدن ایمپلنت دندان، حتما به مراکز دندانپزشکی تخصصی و معتبر مراجعه کنید. شل شدن ایمپلنت دندان معمولا به دلایل مختلفی رخ می دهد که در ادامه با این موارد آشنا خواهیم شد. پس زدن ایمپلنت به طور کلی نادر است، اما برخی از عوامل خطر وجود دارد. این عوامل شامل عواملی مانند سیگار کشیدن، دیابت، شیمی درمانی یا پرتودرمانی، بهداشت نامناسب دهان، و کیفیت و کمیت استخوان فک است.
اگر این اتفاق بیفتد، مسلما پیوند نیز برقرار نخواهد شد و فیکسچر لق می شود. در بیمارانی که دچار بیماری های ایمنی هستند و کورتون با دوز بالا مصرف می کنند نیز سطح ایمنی بدن پایین می باشد. اگر به دنبال بهترین متخصص برای جراحی تروماهای فک و صورت در اصفهان هستید دکتر مهدی ابریشمی می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. در مقابل، فیکسچرهای زیرکونیومی نیز ویژگیهای بسیار خوبی دارند.
در صورتی که اباتمنت به درستی انتخاب نشود، مشکلاتی مانند افتادن پیچ ایمپلنت را به همراه خواهد داشت. اگر علائم پس زدن ایمپلنت را مشاهده کردم چه کنم؟ برای درمان پس زدن ایمپلنت دندان، روش های مختلفی وجود دارد که اولین و بهترین روش مراجعه به متخصص ایمپلنت است. پس از مشاهده علائمی همچون درد، التهاب، خونریزی، تورم و حساسیت، برای درمان، بهتر است به دندان پزشک خود مراجعه کنید. پزشک متخصص برای درمان پس زدن ایمپلنت دندان روش های مختلفی را انجام می دهد. تراکم ناکافی و کیفیت پایین استخوان در ناحیه ایمپلنت پایداری ایمپلنت را کاهش میدهد و شل شدن پیچ آن را منجر میشود.
قبل از کاشت ایمپلنت، دندانپزشک متخصص وضعیت تراکم استخوان، موقعیت فک و نیازهای بیمار را بهدقت بررسی میکند. جراحی که تجربه کافی در کاشت ایمپلنت داشته باشد، میتواند از مشکلاتی مانند شل شدن پیچ ایمپلنت جلوگیری کند. تجربه و دقت در جایگذاری ایمپلنت تاثیر مستقیمی بر موفقیت طولانیمدت آن دارد. در درجه اول انتخاب دندانپزشک متخصص و در گام بعدی چکاپهای دورهای به تشخیص زودهنگام مشکلات احتمالی کمک میکند و میتواند از هرگونه بروز اختلال در ایمپلنت شما جلوگیری کند. مراقبت های بعد از کشیدن بخیه های لثه را باید با دقت انجام دهید تا به بهبودی کامل برسید.
اگر دندانپزشک مطمئن شود که ایمپلنت شکست خورده است، برداشتن فوری ایمپلنت برای جلوگیری از تحلیل بیشتر استخوان ضروری است. اگر از دست دادن استخوان قابل توجهی رخ داده باشد، ممکن است نیاز به پیوند استخوان برای بازگرداندن حمایت کافی برای ایمپلنت جدید باشد. هنگامی که مشکلات اساسی برطرف شد و بهبودی کافی رخ داد، می توان ایمپلنت جدیدی قرار داد. با این حال، میزان موفقیت ممکن است بسته به تعدادی از عوامل متفاوت باشد. این عوامل شامل سلامت عمومی بیمار، بهداشت دهان و دندان، کیفیت و کمیت ناحیه ای که ایمپلنت در آن قرار می گیرد، دقت تکنیک های جراحی و اینکه آیا ایمپلنت به درستی یکپارچه شده است یا خیر. با این حال، عوارض ایمپنت دندان مانند پس زدن ایمپلنت، اگرچه نادر است، اما ممکن است این اتفاق رخ دهد.
اگر برای وصل کردن دوباره ایمپلنت اقدام نکنید؛ احتمال ورود باکتری و میکروبهای زیاد به فضای لثه، گردن و حتی قلب شما وجود دارد. بروز عفونت در اطراف لثه و نواحی بخیه یکی از خطرناک ترین اتفاقاتی است که می تواند برای شما رخ دهد. اما برای اینکه شاهد چنین عارضه خطرناکی نباید باشد مصرف آنتی بیوتیک را از روز های ابتدایی بعد از جراحی تا حداقل به مدت 1 هفته آغاز کنید.
در دندانپزشکی شبانه روزی تاج ما خدمات دندانپزشکی 24 ساعته متناسب با نیازهای مراجعین خود ارائه می دهیم. کلینیک دندانپزشکی شبانهروزی تاج به صورت 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه کلیه خدمات اعم ترمیم و زیبایی دندان، ارتودنسی دندان و دندانپزشکی کودکان به شما عزیران است. افرادی که ایمپلنت دارند برای دوام بیشتر باید مراقبتهای خاصی را انجام دهند. برای طول عمر بیشتر ایمپلنت مراقبتهای خاص را از دندانپزشک خود جویا شوید.
جراحی که تجربه کافی داشته باشد، میتواند فشارهای غیرضروری بر پیچ ایمپلنت را کاهش دهد و از مشکلات بعدی جلوگیری کند. التهاب و تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت حاکی از عفونت لثه، به ویژه پریایمپلنتیت است. هرچه تراکم استخوان کمتر باشد موجب کاهش استحکام پیچ و سرانجام افتادن آن خواهد شد.
البته به احتمال زیاد باز شدن یا شل شدن ایمپلنت را متوجه میشوید اما اگر متوجه باز شدن پیچ ایمپلنت خود نشدید میتوانید با نشانههایی که گفته شد به آن پی ببرید. سالها تجربه و تلاش مستمر بهترین متخصصان مرکز دندانپزشکی برتر، سبب شده تا اکنون بتوانیم قادر به ارائه بهترین و کاملترین خدمات دندانپزشکی به بیماران عزیزمان باشیم. هزینه کاشت ایمپلنت بسته به تعداد ایمپلنتها، مواد استفاده شده، و تخصص دندانپزشک متفاوت است. بله، سیگار میتواند جریان خون را کاهش و خطر عفونت و جوش نخوردن ایمپلنت را افزایش دهد.
یا افرادی که بیماری های زمینه ای مانند بیماری دیابت بسیار شدید دارند. شما می توانید بدون مراجعه به کلینیک به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند. اگر نیاز به مشاوره تلفنی دارید نام و شماره تماس خود را در فرم زیر وارد کنید. برای تشخیص، دندانپزشک به معاینه فیزیکی بسنده نمی کند و از آزمایش و رادیوگرافی برای اطمینان کمک می گیرد.
یکی دیگر از دلایل افتادن پیچ ایمپلنت، عفونت و بیماری لثه است. در صورت بروز عفونت معمولا بیمار علائمی مانند التهاب و درد را در اطراف ناحیه ایمپلنت شده احساس میکند. عفونت باعث میشود که بافت لثه شل شده و انعطاف خود را از دست بدهد. اگر بلافاصله پس از مشاهده این علائم به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نکنید، پیچ ایمپلنت باز میشود.
دکتر مهدی ابریشمی متخصص جراحی فک و صورت در اصفهان میزبان شما همشهریان عزیز برای انجام خدمات کاشت دندان، جراحی و خدمات زیبایی می باشد. طبیعی است که عدم رعایت اصول بهداشتی، آن هم در مواقعی که یک جسم خارجی در دهان شما قرار دارد، دهانتان را مستعد بوی بد میکند. ایمپرشنها از اباتمنتها و دندانهای باقی ماندهی شما گرفته میشوند. این کار دندانپزشک را قادر میسازد تا موقعیت دقیق دندان یا دندانها را به طور موثری تعیین کند، که نه تنها از نظر زیبایی دلپذیر خواهد بود بلکه دقیقاً مانند دندانهای طبیعی خودتان است. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از دندانپزشکی دکتر بنیانیان مشاوره بگیرید.
گاهی اوقات بدن بیماران از توانایی کافی برای ترمیم برخوردار نبوده و از این رو، جوش استخوانی به طور کامل انجام نمی شود. همچنین در صورتی که ایمپلنت تحت فشار باشد یا به طور صحیح در بافت استخوانی قرار نگرفته باشد، احتمال لق شدن ایمپلنت دندان وجود دارد. برای کاهش خطر پس زدن ایمپلنت، ابتدا باید یک دندانپزشک مجرب را انتخاب کنید که جراحی ایمپلنت را انجام دهد. علاوه بر این، رعایت بهداشت دهان و دندان، عدم استعمال دخانیات، کنترل سلامت عمومی و توجه به رژیم غذایی نیز می تواند به کاهش خطر پس زدن ایمپلنت کمک کند. فیکسچر همان ساختار پیچ مانندی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و ایمپلنت را در دهان محکم نگه میدارد. در این مقاله میخواهیم به شما توضیح بدهیم که انواع فیکسچر ایمپلنت چیست و مراحل کاشت آن چگونه انجام میشود.
نکات زیر از باز شدن ایمپلنت جلوگیری و همچنین تاثیر به سزایی در عملکرد و دوام طولانی ایمپلنت ها دارد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
زیرا متخصص ایمپلنت دندان شما میتواند با بررسی کامل و دقیق شرایط دندانهایتان، مناسبترین نوع فیکسچر را برایتان انتخاب کند. این بدان معناست که ۹۰ تا ۹۵ از هر ۱۰۰ ایمپلنت با موفقیت کاشته می شود و در طولانی مدت دست نخورده باقی می ماند. ایمپلنت دندان موفق به این معنی است که ایمپلنت به طور محکم با استخوان فک جوش می خورد و دندان مصنوعی که روی آن قرار می گیرد ظاهر و عملکرد طبیعی را ارائه می دهد. کاشت پایه ایمپلنت تحت بی حسی موضعی در محیطی کاملا استریل انجام میشود. او یک سوراخ ایجاد میکند، ایمپلنت را وارد کرده و سپس لثه را بخیه میزند. البته در صورتی که در همان جلسه دندان را کشیده باشید کاشت ریشه سادهتر و موفقتر خواهد بود.
در صورت بروز مشکل لقی تاج باید با پزشک خود صحبت کنید تا بهترین روش درمانی را در نظر بگیرد. دندانپزشک ممکن است تاج ایمپلنت یا همان دندان مصنوعی شما را عوض کند. لق شدن تاج ایمپلنت را نادیده نگیرید؛ زیرا در جویدن غذا دچار مشکل خواهید شد. زمانی که ایمپلنت شما میافتد یا لق میشود یکی از اجزای ایمپلنت دچار مشکل شده است. برای اتخاذ روش درمانی مناسب ابتدا باید نوع لق شدن ایمپلنت دندان مشخص شود. تشخیص لق بودن ایمپلنت دندان مستلزم معاینه کامل توسط یک متخصص دندانپزشکی واجد شرایط است.
همچنین ایمپلنتهای کره ای به فراوانی در ایران موجود هستند و دسترسی به آنها راحت است. سون مدیکس (Sewon medix)، مگاژن، Osstem، دنتیس و دیو (DIO) از برندهای معروف و باکیفیت فیکسچر ایمپلنت کره ای هستند. بعد از جوشخوردن کامل ایمپلنت با استخوان، اباتمنت و روکش یا (تاج دندان مصنوعی) روی فیکسچر قرار میگیرند و کاشت ایمپلنت تکمیل میشود. انتخاب بهترین پایه ایمپلنت برای دستیابی به نتیجه مطلوب از کاشت دندان ضروری است. دراینبین دندانپزشک معمولاً مناسبترین انواع ایمپلنت را برای بیمار انتخاب میکند و سپس چند برند مختلف ایمپلنت را به بیمار پیشنهاد میدهد.
پس زدن ایمپلنت یک بیماری نادر است، اما این امکان وجود دارد که در برخی از بیماران رخ دهد. در قدم اول بیمار باید برای مشاوره و برنامهریزی درمانی به یک دندانپزشک مجرب مراجعه کند. دندانپزشک شرایط دهان و دندان بیمار را بررسی میکند و متوجه میشود که آیا بیمار کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت است یا خیر. در این مرحله دندانپزشک از بیمار میخواهد که یک عکس رادیوگرافی یا یک اسکن سهبعدی تهیه کند تا پزشک شرایط استخوان فک بیمار را بررسی کند. اگر دندانپزشک تشخیص دهد که استخوان فک بیمار بهاندازه کافی تراکم ندارد، جراحی پیوند استخوان نیز باید قبل از کاشت ایمپلنت برای بیمار انجام شود. ارزیابی وضعیت بیمار و برنامهریزی دقیق به دلیل مهم است که میتواند از فشار نامناسب بر پیچ جلوگیری کند.
متناسب نبودن روکش با پایه ایمپلنت از نظر بلندی و قطر یک علت افتادن روکش ایمپلنت دندان است. در واقع، هرگونه نامتناسب بودن اجزای ایمپلنت با یکدیگر میتواند باعث مشکلات مختلفی همچون شل شدن و افتادن روکش دندان شود. همچنین، در مواردی که استخوان فک به اندازه کافی قوی نباشد پایه ایمپلنت نمیتواند به خوبی با استخوان جوش بخورد.
زمانی که احساس کردید ایمپلنت شما شل شده باید سریعاً به دندانپزشک مراجعه نمایید. مراجعه به موقع شما هم مانع افتادن ایمپلنت میشود و هم از ورود میکروب به لثه جلوگیری میکند. اگر متوجه هر یک از این علائم شدید، فوراً با دندانپزشک خود تماس بگیرید. لق شدن ایمپلنت میتواند منجر به آسیب بیشتر به دندانهای اطراف و همچنین عفونت شود. بااینحال، با درمان سریع، ایمپلنت میتواند با موفقیت دوباره محکم شود.
زمانی که ایمپلنت دارید باید به بهداشت دهان و دندان خود بیشتر توجه داشته باشید. تا زمانی که فیکسچر جوش می خورد بهتر است نکاتی را رعایت کنید تا از ایجاد مشکلاتی از قبیل باز شدن بخیه ها جلوگیری شود. تا گذراندن دوران نقاهت بهتر است از انجام فعالیت های سنگین اجتناب شود.
فشار بیش از حد ناشی از فشردن دندانها (براکسیسم) همان دندان قروچه است. نیروی بیش از حد ناشی از فشردن یا ساییدن دندان ها می تواند فشار بی موردی را به ایمپلنت وارد کند و منجر به شکست آنها شود. این امر به ویژه اگر قبل از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان رخ دهد مشکل ساز است. فیکسچر ایمپلنت مانند پیچ روی سطح بیرونی خود دارای رزوههایی است.
در برخی موارد نادر، امکان قرار دادن ایمپلنت دندانی جدید بلافاصله پس از برداشتن ایمپلنت قدیمی وجود دارد. ناحیه اطراف محل ایمپلنت عاری از بیماری لثه و سایر عفونتهای دهانی است، ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد. فیت نامناسب ایمپلنت میتواند باعث شکست ایمپلنت دندان شود؛ زیرا پشتیبانی کافی برای ماندن در جای خود را ندارد. همچنین استخوان اطراف ممکن است به اندازه کافی قوی نباشد که ایمپلنت را در جای خود نگه دارد. علاوه بر این، اگر بافت کافی در اطراف ایمپلنت وجود نداشته باشد. در ایمپلنت درصورتیکه مواد استفاده شده از کیفیت پایینی برخوردار باشند، ممکن است با شکست مواجه شود.
این روش با بیحسی موضعی انجام میشود و به طور کلی دردناک نیست. اما طبیعتا وقتی در حدود سه یا چهار ساعت بعد احساس بی حسی از بین رود، ممکن است با کمی تورم و ناراحتی مواجه شوید. رزوه، شیاری مارپیچی است که به طور برجسته دور یک استوانه (مانند پیچ یا لوله) میچرخد.
بیشتر افراد میتوانند ایمپلنت دندان انجام دهند، اما عواملی مانند کیفیت و حجم استخوان فک، سلامت عمومی بیمار و عادات مانند سیگار کشیدن میتوانند تأثیرگذار باشند. بعد از انجام اقدامات ایمنی اولیه هنگام افتادن فیکسچر ایمپلنت حتماً با دندانپزشک خود تماس بگیرید و در اسرع وقت به مطب مراجعه کنید. یکی از شایعترین دلایل افتادن ایمپلنت، شلشدن پیچ ایمپلنت است.
اگر چه کمی گرانتر است، اما توانایی ترکیب شدن زیرکونیا در استخوان فک بسیار خوب است و بهبود آن سریع است. تیتانیوم رایجترین مادهای است که برای ساخت ایمپلنت دندان استفاده میشود. این یک فلز بسیار سبک و سخت است و به دلیل میزان زیست سازگاری با بافت استخوان در اکثر بیماران، به طور گسترده استفاده میشود. این نوع فیکسچر در مواردی استفاده میشود که به میزان کافی بافت استخوانی برای کاشت وجود داشته باشد.
{این اتفاق زمانی رخ میدهد که بیمار بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت نکند و یا به دلیل بیماریهای لثهای، عفونت در اطراف ایمپلنت ایجاد شود. برای درمان پس زدن ایمپلنت دندان باید در ابتدا علت آن مشخص شود. بعد از جراحی و کاشت ایمپلنت، انتظار می رود تا به مرور زمان، استخوان فک در اطراف و روی ایمپلنت رشد کرده و سطح آن را به طور کامل در بر گیرد.
این رزوهها به دلیل شکل مخروطی خود، به تراکم استخوان فک در هنگام جایگذاری کمک میکند. رزوه مخروطی برای ایمپلنت فوری دندان و یا ایمپلنتهایی که در نواحی با کمبود استخوان فک قرار میگیرند، مناسب است. اگر تصمیم گرفتید که با استفاده از روش ایمپلنت، دندان از دست رفتهی خود را جایگزین کنید، بد نیست تا کمی بیشتر با ساختار ایمپلنت و اجزای تشکیل دهندهی آن آشنا شوید. به همین دلیل، متخصصان کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان در ادامه شما را با فیکسچر، اصلیترین بخش ایمپلنت دندان آشنا خواهند کرد تا بدانید فیکسچر ایمپلنت چیست و چه انواعی دارد. برای پایداری ایمپلنت، باید تراکم و کیفیت استخوان مناسب در فک وجود داشته باشد. اگر استخوان خیلی ضعیف یا نازک باشد، ایمپلنت ممکن است به درستی با استخوان فک جوش نخورد و منجر به شکست شود.
برای مثال، فیکسچرهای تیتانیومی رایجترین جنس فیکسچر ایمپلنت هستند که با ویژگی biocompatible خود، سازگاری بالایی با بدن پیدا میکنند. به همین دلیل، احتمال پس زدن ایمپلنت و یا عفونت آن با این جنس فیکسچر به حداقل میرسد. اگر متوجه شدید که ایمپلنت شما شل شده، ممکن است یکی از نشانههای شکست ایمپلنت باشد. اگر ایمپلنت به درستی قرار نگرفته باشد یا در هنگام کاشت ایمپلنت پایداری اولیه کافی نداشته باشد، این اتفاق میافتد.
{اگر شما عزیزان نزد دندانپزشک بی تجربه برای انجام ایمپلنت بروید امکان افتادن ایمپلنت شما بسیار زیاد است. اگر دندانپزشک مراحل اجرای ایمپلنت را بهدرستی انجام ندهد، ایمپلنت نیز اصولی کاشته نمیشود. کاشت نامناسب میتواند باعث شلشدن ایمپلنت بهمرورزمان و در نهایت افتادن آن شود. جهت انجام اصولی ایمپلنت حتماً به کلینیک دندانپزشکی تاج مراجعه نمایید.
برای جلوگیری از لق شدن ایمپلنت دندان، مسواک زدن مرتب و استفاده از نخ دندان با کیفیت را حتما در روتین روزانه خود قرار دهید. کاشت ایمپلنت دندان یک راه حل مطمئن و طولانی مدت است؛ زیرا طول عمر آن حداقل ۱۵ سال است. با این حال، رعایت بهداشت دهان و دندان برای افزایش طول عمر آن ضروری است.
رزوهها از این نظر اهمیت دارند که ایمپلنت را در داخل استخوان محکم میکنند. به طور کلی افتادن پین ایمپلنت معمولا ناشی از ترکیبی از عوامل مکانیکی، بیولوژیکی و طراحی ایمپلنت است. انتخاب مواد و طراحی مناسب ایمپلنت و کنترل عوامل بیولوژیکی احتمال بروز هرگونه مشکل را کاهش دهد. متاسفانه برخی از بیماران نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهتمام نمیورزند که این امر موجب عفونت لثه میشود. لازم به ذکر است که واکنشهای باکتریایی به مواد ایمپلنت نیز تشدید کننده این شرایط است. این نوع نیروها میتوانند تاثیرات منفی بر پایداری و دوام ایمپلنت داشته باشند.